4 Bezoekers Online!

 


Anne-Marie en Wopke
           Bekema

Anne-Marie en Wopke Bekema

 

Personalia

Anne-Marie Bekema: zang
Wopke Bekema: trekharmonica en gitaar

 

Informatie

In 2002 is Anne-Marie met zangles begonnen en omdat haar hart bij folkmuziek ligt ging zij samen met haar vader Wopke thuis oefenen. En dat werd steeds leuker!! Samen met haar vader spelen zij regelmatig in Ierse pubs en bij diverse gelegenheden. Eerst begeleidde Wopke voornamelijk op de trekharmonica en later is dat voor een deel vervangen door begeleiding met gitaar. Hij is ooit begonnen bij de Hindelooper trekharmonica club. Hij speelt op zowel de C/F, G/C, A/D en de Ierse stemming B/C, het is maar net welke harmonica het beste bij de melodie en de stem van Anne-Marie past. Ook speelt en zingt hij bij het Sneker folkkoor Rolling Home (www.rollinghome.nl). Anne-Marie heeft met een paar optredens ook meegezongen op het Skagen festival in Denemarken. (www.skagenfestival.dk). Als duo zingen en spelen zij veel Ierse en Schotse muziek, onder andere muziek van Christy Moore, Blackmore's Night, Phil Coultier en veel meer. Ook bezoeken zij altijd de folkavonden van Music Inn in Sneek (www.musicinnsneek.nl) - een aanrader!.

 

 

Anne-Marie Bekema

Anne-Marie is woonachtig in Bolsward en zingt met begeleiding van haar vader de mooiste folk-songs met een voorkeur voor Iers repertoire.

Wopke Is al lange tijd actief in de muziek. Hij speelt trekharmonica en gitaar.  Samen met zijn dochter Anne-Marie treed hij met enige regelmaat op waarbij zijn passie voor het Ierse lied centraal staat. Zoals bij zo velen zijn ook hier de Hohners goudbrandjes in C/F, G/C en A/D favoriet.

Wopke Bekema

 

 

Discografie

Geen

 
Muziek
 Absent Friends (Keith Hancock)The fields of Athenry (Pete St. John)The leaving of LiverpoolIsle of Hope
 
Website en contact (voor informatie en mogelijkheden)
 Geen website beschikbaarEmail van Anne-Marie Bekema