4 Bezoekers Online!

Samenspel is leuk en verrijkend. Deze pagina geeft een contactmogelijkheid om mensen te zoeken en te vinden die het leuk vinden om eens een keer of meerdere malen met elkaar samen te spelen. 

Plaats een bericht hier en geef bij 'aanbod' aan welk instrument je speelt, welk niveau, stemming, soort repertoire, in welke omgeving je woont etc. Bij 'gevraagd' kan je aangeven waar je naar op zoek bent. Door plaatsing van je emailadres kunnen leuke contacten ontstaan of vragen worden gesteld. Je bericht weer verwijderen kan via het contactformulier.

 
    Johnny de Meijer Regio: Enschede
Aanbod:  Ik ben Johnny de Meijer ik speel een steirisch harmonica stemming g c f bes Ik heb 4 jaar les gehad en heb nu nog les om het nog te verbeteren. Ik heb mijn hele leven al muziek gemaakt ( hobby )
Gevraagd:  Ik zoek iemand die samen met mij zou willen spelen en eventueel op te treden.

    Frans Stuurman Regio: Amsterdam
Aanbod:  Wij zijn een groep met gitaar, dwarsfluit en klarinet, en wij spelen balfolk. Onze ambitie is om een repertoire te maken met dansbare (folk) muziek om eind 2017 wat optredens te doen. Interpretatie van de bekende melodien, maar ook eigen composities.
Gevraagd:  Voor versterking van de groep zoeken we een trekzakspeler. Melodie op gehoor of van blad kunnen aanleren is handig. Maar het voornaamste is toch prettig willen samenspelen met respect voor elkaars kunnen.

    Ton Regio: Rotterdam
Aanbod:  Met mijn 58 jaar hoor ik tot demwat grijzere groep spelers. Ik bespeel een drierijer. Ik ben voorlamliefhebber van Balfolk melodieën. Andere instrumenten om samen te spelen zijn ook welkom.
Gevraagd:  Trekzak- gitaar- of vioolspeler. Genre Balfolk

    Ria van der Velde Regio: Groningen /Friesland
Aanbod:  ik speel een aantal jaren trekharmonica gc cf Ik heb nog steeds les 1 x keer in de 2 weken ,om meer techniek en het mooi en goed spelen van een muziek stuk te leren . Ik woon tussen drachten en Groningen in.
Gevraagd:  Ik zoek mensen die met mij willen samen spelen. wel redelijk niveau die de zelfde ambitie,s hebben. ben zelf wel redelijk fanatiek ik zou het leuk vinden als we een klein groepje kunnen vormen die regelmatig even speelt kan ook met ander instrument erbij b.v viool . En van elkaar kunnen leren.

    Erik Mastenbroek Regio: Brabant
Aanbod:  Shantykoor The Salty Dogs uit Mierlo zoeken, ter begeleiding van het koor, een trekzakspeler of accordeonist. We repeteren 1 x per week en treden ongeveer 12 x per jaar op.
Gevraagd: 

    Tineke Brecheisen Regio: Noord Limburg Venray.
Aanbod:  Ik speel klarinet en blokfluit ben gedreven in het muziekmaken.Heb les en ik zoek muzikanten voor het samenspel.
Gevraagd:  Ik zoek klarinettisten voor het samenspel klassiek of populair

    Ans Stom Regio: Stad Utrecht
Aanbod:  Mijn naam is Ans Ik heb al een paar jaar een trekzak en wil er erg graag op leren spelen. Ik heb wel een paar lessen gehad.
Gevraagd:  Iemand die mij les wil geven

    Ans Stom Regio: Stad Utrecht
Aanbod:  Mijn naar is Ans. Ik heb al een paar jaar een trekzak en wil er erg graag op leren spelen. Ik heb wel een paar lessen gehad.
Gevraagd:  Iemand die mij les wil geven

    Marijke Duineveld-van Veelen Regio: IJmuiden
Aanbod:  Ik speel al ongeveer 20 jaar klarinet en ben sinds kort met klezmer begonnen. Ik zou het heel leuk vinden om een klezmerbandje op te richten en daar hoort een trekzak bij.
Gevraagd:  Iemand die goed trekzak kan spelen en met akkoorden uit de voeten kan.

    J Versteeg Regio: Overijssel, Kampen
Aanbod:  Ik ben Hanneke Versteeg en speel meerdere instrumenten, maar heb sinds kort een trekzak.
Gevraagd:  Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het leren spelen van een trekzak. Met name de bassen kom ik niet helemaal uit.

    Mary Klomp Regio: Amsterdam
Aanbod:  Ik ben verliefd geworden op het geluid van de trekzak
Gevraagd:  Ik zoek een leraar in Amsterdam die mij trekzakles wil geven of in een groepje, liefst nog in 2015 beginnen

    Lindehof Regio: Goor
Aanbod:  Hallo Wim Nijenhuis, dit bericht is voor jou. Ik ben voor een van mijn cliënten op zoek naar iemand die harmonicales kan geven in Goor. Het betreft een persoon met een lichte verstandelijke beperking die al een aardig deuntje kan spelen. Dit kan ze doordat ze al les heeft gehad maat deze persoon die dit deed is ermee gestopt wegens prive-redenen. Vandaar dat ik nu dacht laat ik het eens hier proberen. Ik hoop dat je dit leest en erop zult reageren. Met vriendlelijke groeten Kim
Gevraagd:  Ik zoek Wim Nijenhuis. Iemand die harmonicales kan geven.

    Chris Vos Regio: Drenthe
Aanbod:  Hallo, ik speel trekhamonica. Heb een c/d en a/d harmonica.
Gevraagd:  Ik wil graag met mijn kleindochter die een klarinet heeft samen kunnen spelen. Maar: we hebben het geprobeerd en het paste echt niet. Kan het wel en wie kan me uitleggen hoe dat moet?

    ardy proot Regio: Friesland
Aanbod:  ik speel dwarsfluit en trekzak.
Gevraagd:  Organiseer 27 juni een samenspeeldag voor mensen met plankenkoorts. low budget om iedereen kansen te geven. Niet commercieel.Plaats Aldeboarn-Friesland Je bent welkom als je zingt of een akoestisch instrument bespeelt. Niveau: 3 nummers kunnen spelen. Jouw beste nummers.

    Pauline Regio: Leeuwarden - Dokkum
Aanbod:  Wij zijn een groepje van 5 enthousiaste trekzakspelers. Wij spelen samen en hebben ook nog 1 maal per maand les.
Gevraagd:  Wij willen graag onze groep uitbreiden. Een groep aan onze groep toevoegen is ook mogelijk. Heb je (heeft u) belangstelling neem dan gerust contact met ons op.

    Soemeh Regio: Amsterdam
Aanbod:  Sinds een paar maanden ben ik trekharmonica gaan spelen en het lijkt me super leuk om samen muziek te maken met met anderen.
Gevraagd:  Iemand die ook trekharmonica speelt

    Pim Le Large Regio: stad Utrecht centrum
Aanbod:  speel midden nivo trekzak CF gedraaide toets
Gevraagd:  regelmatig samenspelen trekzak- of ander instrumentbespeler(s) en/of zang bandje formeren? optreden?

    Rob Vanderhoydonks Regio: Noord-Limburg België
Aanbod:  Ik speel tenorsax in ambianceOrkest "TeuteMèLeut", een stoeprandorkest dat musiceert zonder versterking. We treden een 10-tal keren op per jaar.
Gevraagd:  We zoeken een accordeonist(e) om onze bezetting en onze klankkleur te optimaliseren. Repetitie op donderdag in Neerpelt(B). Bel 0032 11 543323

    Laura Regio: Deventer
Aanbod:  Hallo, ik ben Laura, 25 jaar, en zou graag mondharmonica willen leren spelen.
Gevraagd:  Wie zou mij mondharmonica kunnen leren spelen in de omgeving van Deventer? :D

    martien van den berkmortel Regio: deurne noord brabant
Aanbod:  ik ben 55 jaar en speel nu verschillende jaren steirische harmonika 4 rijer sinds kort een nieuwe compleet met midi. Speel vooral muziek uit tirol - zillertal vlotte muziek.
Gevraagd:  zoek iemand om muziek mee te maken eventueel ook iemand die kan begeleiden / gitaar-zang om ook eens een keer op te treden feestjes of zo in de toekomst.

    Johan Regio: Amstelveen
Aanbod:  Johan, 61 jr, speel trekzak 2-rijer cf, zoek iemand die het ook leuk vindt om regelmatig samen te spelen, want van samen spelen leer je van elkaar. Misschien eens ergens spelen dan, harmonicadag of e.o.a instelling, we zien wel. Gewoon leerzaam en gezellig.
Gevraagd:  Man, vrouw of groepje voor samenspel.

    Wim Nijenhuis Regio: Enter / Almelo / Goor / Rijssen
Aanbod:  Ik speel een 3-rijer harmonica. Ik speel bij tehuyizen de oud-hollandse liedjes en kan eventueel ook andere genres spelen.
Gevraagd:  Ik zoek een of meerdere mensen die samen met mij muziek willen maken om het geheel te vervolmaken.(viool, klarinet, ritmesectie. Eventueel kan ik beginnende harmonicaspelers helpen met lessen.

    Henk Regio: nieuwegein
Aanbod:  ik zou graag trekzak willen leren gaan spelen.ik ben henk 49jr uit nieuwegein
Gevraagd:  een trekzak-leraar,die mij van begin af,de trekzak wil laten ontdekken,en mij wegwijs wil maken,zodat ik over een aantal jaren zelfstandig deuntjes kan spelen voor mijn plezier.
alle reacties welkom.

    Marga Regio: Steenwijk
Aanbod:  Ik ben 57 jaar en speel een half jaar trekzak.
Gevraagd:  Ik zoek iemand bij mij in de buurt , die trekzakles geeft

    Martien van den Berg Regio: St Oedenrode
Aanbod:  wij spelen op woensdag avond trekzak,met veel plezier,ook samen met zang.
Gevraagd:  we zoeken nog spelers om ons te komen versterken

    John Regio: delfzijl
Aanbod:  Ben beginnende speler, zou leuk zijn als ik muziek leer spelen op een trekharmonica.
Gevraagd:  Iemand die mij trekharmonica wil leren spelen op een leuke manier.

    netty smit Regio: Amsterdam
Aanbod:  Ik ben vrouw van 61 , speel zo'n 15 dwarsfluit . Ik heb lang samen met een vriendin gespeeld , een ochtend in de week , sinds kort kan dat niet meer en ben ik op zoek naar iemand die samen duetten met mij wil spelen .
Gevraagd:  Man of vrouw , die van klassieke muziek houdt (ook Jazz ) en die geregeld een keer wil spelen ..

    Cor Besselink Regio: Gouda
Aanbod:  Ik ben Cor Besselink en ben 58 jaar oud ik speel gitaar, mondharmonica, fluit en trekharmonica.
Gevraagd:  Ik ben op zoek naar mensen,om samen muziek mee te maken. Gezelligheid staat voorop.

    Michel van Dijk Regio: regio Amsterdam
Aanbod:  Wij zijn een - beginnende - folkgroep die Nederlandse, West-Europese (frans, Engels) en ook Balkanrepertoire speelt. Onze bezetting is momenteel: zang (man en vrouw), fluit, viool en gitaar. We oefenen wekelijks in Amsterdam Oost.
Gevraagd:  We zijn op zoek naar een trekharmonicaspeler die het leuk vindt om zich bij ons aan te sluiten.

    Yntze Regio: Roosendaal
Aanbod:  Mijn hobby is accordeon spelen, repertoire is Hollandse volks- en zeemansliedjes, Duitse en Engels/Ierse volksliedjes(walsjes en polka's). Heb een poosje een dansgroepje begeleidt met mijn liedjes en wat op een boot gespeeld, maar voel mij ook prettig, spelende als achtergrond/decor muzikant, bij activiteiten
Gevraagd:  Op hobbyniveau een accordeoniste/muzikante of dansgroepje om gezellig samen grenzen op te zoeken en lol te beleven aan de muziek.

    Elly Regio: 
Aanbod:  Hallo ,ik ben een dame die trekharmonika speelt, C-F en A-D .Met mij kan je dus alle kanten uit .
Het zou zo leuk zijn om af en toe wat samen te pingelen.
Gevraagd:  Iemand om mee samen te spelen .
Een poosje geleden heb ik hier al eens een oproepje geplaats maar er lijkt of er in Zeeuws Vlaanderen niet veel mensen trekzak te spelen .

    britt Regio: limburg
Aanbod:  hallo ik ben britt, en speel eigenlijk helemaal geen instument.
Gevraagd:  ik heb eigenlijk een vraag.Mijn vriend zn grootste "droom" is het leren acordeon te spelen. ik heb bij mij in de regio al vele mensen gevraagd maar er is niemend die het kent of iemend kent die hem dat kan leren. Mijn vraag is er iemend in limburg die mijn vriend zn grootste droom wil laten uitkomen?

    Jan van Renssen Regio: Wymbritseradiel
Aanbod:  Ik ben 62 jaar en speel op een C/F gestemd instrument en speel het liefst Nederlands, Duits en Oost Europees repertoire. IK woon net onder Sneek
Gevraagd:  Ik ben op zoek naar spelers in de zuid/west hoek van Friesland om eens in de week (2 weken) gezellig samen te spelen op de trekharmomica.

    loek Tegelaers Regio: Den Bosch
Aanbod:  Hoi
Loek 55 jaar,speelaccordeon wil graag starten met harmonika
Gevraagd:  zoek in de regio den Bosch,iemand wat me opweg kan helpen.
doelstelling samen muziek maken

    Jos Holman Regio: N.O Friesland
Aanbod: 

Geef trekzakles aan beginners en gevorderden
Gevraagd: 
Frauke Als je nog niet voorzien bent
kan ik je trekzakles geven. Heb nog een plaats vrij.